MARHUĽOVO-KOKOSOVÉ QUINOA TYČINKY

2 hrnčeky ovsených vločiek
1 hrnček dmBIO pufovanej quinoi
1 hrnček zaváraných marhúľ
1 hrnček strúhaného kokosu
10 ks sušených marhúľ
2 PL agáve sirupu (alebo medu)
2 PL orieškového masla
0,5 hrnčeka kokosového oleja
biela čokoláda

Zavárané marhule zmixujeme do jemmej zmesi, sušené marhule nakrájame na malé kusy a roztopíme kokosový olej. Zmiešame so všetkými ostatnými surovinami. Formu vystelieme papierom na pečenie a zmes do nej zatlačíme. Pečieme.

150 stupňov / 40 minút

Upečené cesto nakrájame na tyčinky a obaľujeme v rozpustenej bielej čokoláde.

Tip: Cesto môžeme nadrobiť na menšie kusy a podávať ako ranné musli s mliekom.